Vier en herdenk

In je leven zijn er zijn momenten om te vieren en te herdenken. Etske geeft workshops waarin je samen met haar een creatieve invulling geeft aan belangrijke momenten in je leven. Jij laat weten naar aanleiding van welke gebeurtenis je een kunstwerk wilt maken en Etske ontwikkelt een workshop die daarbij past. In één of meerdere sessies werk je doelgericht aan een eigen werk. Je leert creatief waarnemen, nieuwe mogelijkheden zien en werkt vanuit een speels bewustzijn. Het aardige van deze workshops is dat je via het kunstwerk de gebeurtenis een plaats geeft.

'Superleuke afsluiting van 5 jaar academie'

'Vijf jaar lang hebben we samen geschetst, gegomd, gekrast, geveegd, verscheurd en gelachen. Leren tekenen doe je niet alleen, maar samen. Om ons afstuderen te vieren heeft Etske een super toepasselijke workshop ontwikkeld. Al onze skills en eigenaardige trekjes bracht
ze samen. Het resultaat is een prachtig aandenken. Enerzijds omdat ik terug kan denken aan een leuke dag
en anderzijds omdat het kunstwerk nu in mijn werkruimte hangt. Getekend door mezelf en mijn fijne medestudenten. Ik kijk er met plezier naar en op terug.' A. van Drie

Omschrijving Workshop Vier en Herdenk

In je leven zijn er talloze momenten om te vieren en te herdenken. Mooie gebeurtenissen als geboorte, huwelijk, slagen voor een opleiding, jubilea, mijlpalen, verjaardagen of lange vriendschappen. Maar ook momenten waarop je iets afsluit of een dierbaar iemand wilt herdenken. Etske ontwikkelt workshops op maat, die afgestemd worden op jouw vraag en situatie. Samen werk je aan een volwaardig kunstwerk dat niet alleen de moeite waard is om op te hangen, maar waarmee je de gebeurtenis ook een plaats geeft.


Materiaal

Tijdens de workshop werk je met uiteenlopende materialen zoals potlood, stift, inkt, verf, papier, druktechnieken, textiel, hout of wat Etske ook maar bedenkt. Niets is te gek en veel kan. Eén sessie duurt 2,5 uur en meerdere sessies zijn mogelijk. Om er voor te zorgen dat elke deelnemer voldoende aandacht en begeleiding krijgt bij het creëren van zijn kunstwerk, werkt Etske in groepen van maximaal zes personen. Het is ook mogelijk om individuele begeleiding te krijgen bij een persoonlijk project.


De sessie

De sessie vindt plaats in Etske's Atelier, waar al het materiaal voorhanden is. We bespreken kort n.a.v. welke gebeurtenis het kunstwerk wordt gemaakt en met welke technieken of materialen je gaat werken. Aan het eind is er ruimte om elkaars werk te bewonderen en de sessie te evalueren.

Prijs

4–6 personen €40,– per persoon
2–4 personen €50,– per persoon
individuele begeleiding €100,– per sessie (5 sessies €450,–)
De prijzen zijn inclusief materialen, thee en koffie.


Locatie

Atelier Etske
Koopvaardijweg 3
6541 BR Nijmegen
Kijk hier voor een routekaartje


Reserveren

info@etske.nl

Etske Tekenkunst • 06 441 498 68 • info@etske.nl

©2014, Ontwerp en realisatie: ZUSOFZO grafisch ontwerp, tekst: Astrid van Drie